FOREDRAG

BOOK et foredrag. I får viden, inspiration, AHA-oplevelser og en mærkbar god forstyrrelse.

FOREDRAG – BRANDSTORM VINDSTYRKE

FORSTYRRELSEN ” VINDSTYRKE – BRANDINGENS KUNST”

VINDSTYRKE er en indførelse i kunsten at brande og alle de virkemidler og elementer som er mulige at bringe i spil. Vi udfordrer kernen, værdier, DNA, vision, mission og viser hvordan man kan omsætte sit brand til et skarp og tydeligt koncept og spille på alle tangenter. Vi viser hvordan man kobler strategi og kreativitet sammen, så det understøtter virksomhedens strategi, vision, værdier, målgrupper og ønskede position i markedet. Hvordan det bruges som rettesnor, filter og et værktøj i den daglige og fremtidige ”branding” og kommunikation.

Foredraget Brandingens kunst giver forstyrrelser, AHA-oplevelser, inspiration, viden og værktøjer til hvordan virksomheden kan arbejde målrettet, strategisk og kreativt med branding hele vejen rundt – hos kunderne, i virksomheden og der hvor man møder kunderne. I får inspiration, facts, modeller, eksempler og værktøjer med hjem.

KARMA & KULTUR

Inspiration fra yogaen og meditationens verden

KARMA & KULTUR

“KARMA OG KULTUR” – People and performance. Smidighed, styrke, balance og åndedræt? Hvad har YOGA, MEDITATION, ÅNDEDRÆT og KARMA med forretningsudvikling at gøre? Få svaret med foredraget KARMA OG KULTUR. Det handler om adfærd, værdier og “personlig branding”.

KARMA & KULTUR handler om people and performance. En introduktion til hvordan yoga, meditation og karma hænger sammen med forretningsudvikling og genopfindelsen. Inspiration til og eksempler på hvordan man kan vælge at drive sin virksomhed og udvikling i en foranderlig verden med oprørte vande. Yoga og meditation er nemlig blandt de teknikker, der bla. gør det muligt for os at svømme i oprørte vande og det er videnskabeligt anerkendt, at det modvirker stress og sygdom.

I yogaens verden har man i tusinder af år praktiseret både yoga, meditaion og forskellige åndedrætsøvelser med hver deres særlige egenskaber, udbytte og virkning.

Vi har kombineret yoga, meditation og KARMA med forretningen. Både som fysiske og mentale værktøjer, indstilling og øvelser til øget effektivisering, arbejdsglæde, velvære, bæredygtig forretningsudvikling, forandringsprocesser, transformation og genopfindelser. Yoga og meditationen indgår også som en del af forretningsudviklingen, når Otto Sharmer og U-teorien anvendes.

Alene åndedrætsøvelser og det at holde vejret giver bennefits til den enkelte medarbejdere i form af et mere kreativt og mere fleksibelt sind, større tolerance m.m.

Vi giver facts, viden, dokumentation og evidens og I får selv lov til at prøve. Vi viser rekvisitter, den svævende meditationsstol, står på hovedet og fortæller om de 17 benefits en hovedstand “king pose” KONGEØVELSEN giver.

DISRUPTION – forstyrrelse (“REINVENT YOUR BUSINESS”)

” DISRUPTED” – SVARET ER – transformation, genopfindelse og genanvendelse

“GENOPFINDLSE ” er vores svar på DISRUPTION. En indførelse i forretningsudviklingens kunst i krydsfeltet mellem forretning, strategi, kreativitet og design. Provokerende og forstyrrende oplæg som skubber til den almindelige tankegang og måde vi ser tingene på. Det handler om “genopfindelse og transformation”.

Diamant- og designmetoden viser sine styrker og effekt, når der arbejdes målrettet, strategisk og holistisk med udvikling, transformation og genopfindelse, internt som eksternt. En forstyrrelse, en øjenåbner og mindset-forstyrrelse.

Vi kommer med viden, inspiration og værktøjer til hvordan og hvorfor man skal GENOPFINDE sin forretning.  En forstyrrelse for virksomhedsledere, virksomhedsejere, store som små, inkl. iværksættere. En forstyrrelse med et høj energiniveau, som kommer hele vejen rundt.

DESIGN YOUR BUSINESS – design som metode til forretningsudvikling

”DESIGN YOUR BUSINESS” Strategisk design som metode til forretningsudvikling? Hvad har diamant, design, kreativitet og forandringsledelse at gøre med det? Hør om vejen til bæredygtig, langtidsholdbar vækst!

“DESIGN YOUR BUSINESS” fortæller om designmetoden og designfaserne som metode til forretningsudvikling. Vi ruller designprocessen ud og giver en “light indførelsen i design og designprocessen. Forskellen mellem “et design” og “at designe”. Vi viser hvordan design kan styrke danske virksomheders innovations- og konkurrenceevne og hvordan designmetoder kan give nye og bedre produkter og services og helt nye og værdiskabende forretnignsmodeller.

Vi udfordrer mindset, kommer omkring U-teorien, fysiske og mentale værktøjer og fortæller hvorfor virksomheder konstant skal genopfinde sig selv og hvorfor designmetoden er en interessant og bæredygtig metode til genopfindelse og vækst.

Vi fortæller om designprocessen kombineret med designledelse og forandringsledelse – fra quick fix til kultur og hverdag. Og sidst men ikke mindst om kreativiteten som en del af designprocessen.

Få inspiration, facts, modeller, eksempler og værktøjer med hjem.

komunnikation i din virksomhed

SERVICE DESIGN –  Bedre service og kundeoplevelser

 “HVOR F….. ER MIN LEJLIGHED – DESIGN YOUR SERVICE

Servicedesign er “det”, der giver det rigtige flow i samspillet med virksomhedens kunder. Servicedesign er det, der binder alt fra medarbejdere, lokaler, brochurer, website, produkter og indretning til skilte og dresscode sammen til en overbevisende helhedsoplevelse, der får kunderne til at vælge ens virksomhed frem for konkurrenterne.

SERIVCE DESIGN med casen “Club La Santa” “HVOR FANDEN ER MIN LEJGLIED” sætter kundeoplevelsen under lup og giver en meget klar AHA oplevelse.

Vi viser hvordan vi enkelt og uden de helt store investeringer selv kan arbejde med forbedring og udvikling af vores kontaktpunkter med vores kunder. Det er ikke “under cover boss – eller mystery shopper” men aktiviering og involvering af virksomhedens egne medarbejdere til selv at deltage. Hvor de lytter og selv kommer med forslag til nyskabende og forbedret services som en del af deres indstilling og det at være på arbejde. Det giver ejerskab, involvering, en hurtigere og mere autentisk  implementering.  Og virksomheden har meget skjult viden og uudnyttet potentiale hos medarbejdere som gerne vil bidrage til udvikling af den virksomhed de bruger halvdelen af deres liv i hver dag.

Albert Einstein citat - BRANDSTORM

DESIGN SOM METODE TIL FORRETNINGSUDVIKLING

Book et uforpligtende møde og hør hvordan du kan UDVIKLE din forretning i trygge rammer med os

KONTAKT OS I DAG