DESIGN YOUR KNOWLEDGE                                     

Research og feltstudier

RESEARCH OG FELTSTUDIER

Research og feltstudier er rygraden i vores udviklingsarbejde. Det er her, vi skaber den nødvendige viden, finder inspiration og indsigt til at innovere og skabe nye muligheder.

Vi giver din virksomhed konkret viden om kunder, konkurrenter, og anvendelsen af produkter og services. Vi sætter fart i udviklingen af nye idéer gennem brug af hurtige, simple prototyper og løbende brugerinddragelse.

At vide eller ikke vide…

Hvad skal man vide, og hvad har man egentlig ikke behov for at vide? Den rigtige undersøgelse er altid en balance mellem, hvad man gerne vil vide, tidsramme, omkostninger og projektets karakter. Vi sammensætter den rigtige undersøgelsesplan inden for de givne rammer.

Vi filmer, optager, interviewer, tester, prøver, eksperimenterer, spørger, hører, besøger, observerer og dokumenterer, og vi udvikler personas, kunderejser, prototyper, storyboards og service blueprints. Vi binder eksisterende data og viden sammen med egne undersøgelser og inspiration til nye muligheder, produkter, services, forretningsmodeller og strategier.

Kontakt BRANDSTORM og hør dine muligheder for at blive klogere på dine kunder, marked, få inspiration og viden til at træffe de rigtige valg. Det skylder virksomheden sine medarbejdere og kunder.

UDBYTTE:

  • Viden og indsigt fra markeder, kunder og brugere
  • Inspiration og viden til udvikling af nye forretningsmuligheder
  • Stærkt beslutningsgrundlag
Albert Einstein citat - BRANDSTORM

METRO-DESIGN SOM METODE TIL FORRETNINGSUDVIKLING! 

Book et uforpligtende møde og hør hvordan du kan UDVIKLE din forretning i trygge rammer med os

KONTAKT OS I DAG