DESIGN NYE KONCEPTER                                          

IDE OG KONCEPTUDVIKLING

Ide og konceptudvikling tager sit afsæt og udgangspunkt i din virksomheds strategi, brand DNA og din målgruppe. Her sætter fokus på udvikling af nyt koncept eller ide. Fælles brandstorm og ide-generering introducerer designprocessen og den kreative fase. Vi faciliteter og styrer dit team og virksomheden gennem en udviklingsdag. Vi hjælper med at fastsætte rammerne for dagen, hjælper med at indhente den nødvendige viden, og laver et brief for dagen.

Ud af boxen og en masse ideer som vi kalder “fri leg på rød stue” eller kontrolleret idéudvikling hvor ideer udarbejdes i forlængelse af viden, indsigter, brugerinddragelse og en specifik problemløsning.

Ideen eller konceptet kan være nye produkt ideer, en event, begivenhed eller udvikling af et helt nyt koncept. Vi tænker ud af boxen sammen med dine medarbejder og sørger for at ideer samles, behandles, holdes op imod og endelig peges ned i en specifik problemløsning. UDBYTTE – Nyt koncept, nye ideer, nye services eller produkter

Værktøjer

Under idé og konceptudviklingen bliver du bekendt med værktøjer og processen og lærer at bruge og afvikle ide og konceptudviklingsmøder selv i fremtiden.

Kontakt BRANDSTORM og hør dine muligheder for idé og konceptudvikle.

UDBYTTE:

  • Nye ideer

  • Nye koncepter

  • Værktøjer

  • Læring

Albert Einstein citat - BRANDSTORM

DESIGN SOM METODE TIL FORRETNINGSUDVIKLING! 

Book et uforpligtende møde og hør hvordan du kan UDVIKLE din forretning i trygge rammer med os

KONTAKT OS I DAG