DESIGN YOUR BUSINESS                  

DESIGN YOUR BUSINESS – skil dig ud og fælles retning

DESIGN YOUR BUSINESS og ”genopfindelse” er ikke fra scratch… men bl.a.virksomhedens evne til at finde ind til sine kernekompetencer og finde nye anvendelsesmuligheder og værdiskabelse i en hurtig og foranderlig verden.

DESIGN kernen

Når genopfindelsen skal finde sted, er det afgørende at finde ind til virksomhedens kernekompetencer, det som virksomheden virkelig er og kan, og så give slip på alt det andet. At finde og udvikle virksomhedens fulde potentiale og øget værdiskabelse gennem research, inspiration, viden, forskning, fremtidens udsigter, nye teknologier, trends og bevægelser. Succesfulde konkurrencefordele afhænger af virksomhedens evne til at udnytte dens styrker og se nye muligheder.

DESIGN forretningsmodellen

”DESIGN din forretning” ser på virksomhedens strategi, produkter, services, markeder, kunder og forretningsmodel fra nye vinkler og stiller spørgsmålstegn ved det, der tages for givet. Formålet er at skabe nye forretningsmuligheder, styrke markedspositionen og realisere virksomhedens fulde potentiale. Vi styrker markedsposition gennem værdiinnovation.

Hele vejen rundt

Vi arbejder tværfagligt i et helhedsorienteret og strategisk perspektiv, hvor virksomhedens værditilbud og vision tænkes sammen med den samlede forretningsmodel og værdikæde. Vi kommer hele vejen rundt og ser bl.a. på muligheder for at udvikle eller re-designe produkter og servicekoncepter, styrke markedsføring og branding og skabe tydeligere og mere synlig differentiering.

På baggrund af viden inspiration og indsigter

Gennem markeds- og kundeindsigt, analyse af virksomhedens værditilbud, alternative og komplementære produkter og inspiration fra relevante trends og områder, identificeres nye potentielle konkurrenceparametre og uudnyttede forretningsområder.

DESIGN det bedste til en ny form og værdiskabelse, men uden at miste balancen mellem forandring og kontinuitet.

Kontakt BRANDSTORM og hør dine muligheder for at UDVIKLE din strategi og forretningsmodel. Imødekom en foranderligt verden og disruptions.

UDBYTTE:

  • Klarhed, retning og beslutningsgrundlag
  • Identificering og udvikling af nye markedsmuligheder
  • Værditilbud med stærk markedsposition
  • Realisering af udviklings- og vækstpotentiale
Albert Einstein citat - BRANDSTORM

METRO-DESIGN SOM METODE TIL FORRETNINGSUDVIKLING! 

Book et uforpligtende møde og hør hvordan du kan UDVIKLE din forretning i trygge rammer med os

KONTAKT OS I DAG