DESIGN YOUR BRAND DNA                                    

Brand DNA og identitet

BRAND DNA OG IDENTITET- kommunikationsplan

Udvikling af brandkoncept

Gennem research af virksomhedens kultur og forretningsmodel og analyse af markeds- og kundeindsigt finder vi frem til kernen i virksomhedens ”value proposition”, brand og identitet.

Brand DNA og identitet

Vi identificerer virksomhedens brand DNA og transformerer det til et udtryksfuldt brand koncept med klar identitet, value propositions og skarp markedsposition. Vi skaber sammenhæng mellem kultur, ånd, strategi, produkter, services, målgrupper og marketingstrategi, branding og identitet.

Fælles kernefortælling

Vi transformerer virksomhedens ånd, kultur, strategi, forretningsmodel og konkrete produkter og services til et Brand koncept med et klart løfte til markedet og en overbevisende kernefortælling med stærke interne rødder og markedsrelevans. Vi organiserer og anbefaler en brandstruktur, guidelines, filter og værktøjer.

Kommunikationsplatform

Der udarbejdes ”mood board” med et forslag til en revideret eller helt ny visuel identitet, der understøtter den ønskede markedspositionering. Brandkonceptet vises på et inspirations-board med billeder, stil, tone, budskaber, typografier og visuelle nøgleelementer og virkemidler. Det overordnede koncept udvikles i forskellige versioner og illustreres i forhold til valgte kernesegmenter og temaer.

Kontakt BRANDSTORM og hør dine muligheder for at udvikle dit DNA og brand. Det skal være originalt, unikt, sandt, autentisk og i overensstemmelse med strategi, vision, mission og målgrupper. Og dine medarbejdere er stolte over.

UDBYTTE:

  • Identificering af Brand DNA og identitet
  • Fokuseret Brand koncept med tydelig identitet, kernefortælling, tagline og markedsposition
  • Kommunikationsstrategi og -platform med filter, værktøjer og guidelines
  • Rød tråd gennem virksomhedens DNA, identitet, value proposition, marketing og salg
Albert Einstein citat - BRANDSTORM

METRO-DESIGN SOM METODE TIL FORRETNINGSUDVIKLING! 

Book et uforpligtende møde og hør hvordan du kan UDVIKLE din forretning i trygge rammer med os

KONTAKT OS I DAG