BRANDSOUL arbejder med holistisk, strategisk og og kreativ forretningsudvikling med sammenhængskraft – 360° rundt

Forretningsudvikling af nye produkter, services og ydelser, udvikling af ny strategi, forretningsmodel, nyt koncept, eller hele virksomheden i en genopfindelse.

Mange virksomheder har oplevet behov for at kunne omstille sig, og for nogen, at leve af noget andet og mere, end de lande og virksomheder som hovedsagelig konkurrerer på lave omkostninger og ”billig arbejdskraft”. Ord som Klima, kriser, råvarer, arbejdskraft har også fået stor indflydelse på den måde man skal tænke, udvikle og drive virksomhed på. Hurtig omstilling, at være agil, smidig, kreativ. Men ikke kun i udviklingsprojekter i udviklingsafdelingen.

Nutiden og fremtiden kræver, at virksomheden kan mestre en kontinuerlig og løbende udvikling, forandring og forankring. Som en del af virksomhedens organisationskultur og DNA – 360 grader rundt – på lige fod med det at drifte.

Det kalder jeg “forretningsudvikling i flow”.

Jeg tror på, at virksomheder i fremtiden skal være mere i stand til selv at eje og drive forretningsudvikling og udviklingsprocesser. Jeg har hjulpet rigtig mange virksomheder med forretningsudvikling, konceptudvikling og branding. Min tilgang til opgaven har altid været i samskabelse, med sammenhængskraft og med fokus på involvering, ejerskab og implementering. Jeg har også delt min viden og værktøjer undervejs i opgaveløsningen, og det har virket godt for rigtig mange.

Derfor har jeg samlet alle mine erfaringer gennem de sidste 25 år og designet BRANDSOUL METODE OG Ø-HOP EKSPIDITIONSKONCEPT med VÆRKTØJER, ARBEJDSREDSKABER og OPGAVER, som jeg anvender når jeg samarbejder med mine kunder.

Til dem, som ønsker selv at blive endnu bedre til at drive en kontinuerlig forretningsudvikling i flow, som en del af virksomhedens organisationskultur og DNA, lærer jeg virksomheden selv at forstå og anvende mine værktøjer og metode undervejs.

Det kalder jeg “Train the Trainer” 

Tag en tur rundt på Ø-HOP og se hvad I kan opnå i et samarbejde med BRANDSOUL. Hop her

UDBYTTE

Albert Einstein citat - BRANDSTORM

DESIGN TÆNKNING SOM METODE TIL KREATIV FORRETNINGSUDVIKLING! 

Book et uforpligtende møde og hør hvordan du kan UDVIKLE din forretning  sammen med BANDSOUL

KONTAKT OS I DAG