DET SIGER DE…

Udtalelse: 
Jens Bruun Skifter
NORNA PLAYGROUNDS

Vi har haft et længerevarende og meget dybdegående samarbejde med Helene Bak fra Brandstorm ifm. udviklingen af vores brandingstrategi. Helene har på fornem vis forenet virksomhedens kreative og forretningsmæssige kompetencer, samtidig med at hun bringer sig selv og sin erfaring i spil. Helene kommer med professionalisme, humor og stærke sociale kompetencer, der gør at hun målrettet styrer en gruppen af interessenter mod målet, som et samlet hold. På den måde har Helene guidet os igennem en omfattende proces og formået at gøre forløbet ”korthåret”; sagt med Helenes egne ord.

Resultatet er en givende høst af knowhow både vedr. produktet og virksomhedens DNA, som er omsat til et komplet markedsføringsmateriale, samt ikke mindst et navneskifte af virksomheden. Det betyder at vi i dag har et internationalt klingende navn, med et grafisk udtryk, der i højere grad svarer til den type virksomhed vi er i dag. Materialet hjælper os med at løfte vores forhandlernetværk og ikke mindst understøtter vores interne sælgere i deres dialog med kunderne.

Vi kan kun give vores allervarmeste anbefalinger til Helene Bak og Brandstorm.

Med venlig hilsen

Jens  Skifter

Projektdirektør (tidligere ejer og Salgsdirektør).

Om NORNA PLAYGROUNDS:

NORNA PLAYGROUNDS A/S er en Nordisk service- og produktionsvirksomhed, der designer, producerer og leverer den bedste kvalitet af naturlegepladsløsninger til det meste af verden, sammen med deres forhandlere. 

Udtalelse: 
Bente Meltesen Direktør og indehaver SPECIFIK

SPECIFIK har i godt et år været på en fantastisk forretningsudviklingsrejse sammen med BRANDSTORM Helene Bak.

Det hele begyndte med at vi skulle have ny hjemmeside, hvor det blev tydeligt at vi skulle starte et helt andet sted. Derfor tog vi kontakt til Helene Bak og igangsatte hvad der blev til et holistisk forretningsudviklingsforløb, med rigtig god sammenhængskraft hele vejen rundt. Vi har arbejdet med alt fra strategi til væsentlige kontaktpunkter med vores kunder til DNA, nyt univers og nye grafiske virkemidler for at bringe budskaberne ud  – helt ud til både vores kunder og deres kunder. Vores nye værktøjer, markedsførings- og kommunikationsmaterialer er lækre at arbejde med og det virker!

På rejsen er vi blevet meget bevidste om vores unikke værdi tilbud og differentiering. Vi har fået et revideret mind-set, har fundet frem til vores position – det ene ord som SPECIFIK ejer og er ledende på i markedet ”Frigørelse” og det væsentligste middel: ”nyt perspektiv i arbejdslivet”.

Vi har arbejdet med SPECIFIK kultur og karma, revideret vores værdier, fundet vores why og vores væsentligste værdi-tilbud til vores kunder og har fået det bragt i spil på en helt ny SPECIFIK-måde.

Helene har anvendt sin designmetode Metro-design og værktøjerne indenfor for de 4 discipliner strategi, servicedesign, brand DNA og feltstudier. Og startede med “train the trainer”, hvor mit udviklingsteam, blev introduceret til hver af de 4 discipliner og værktøjer.

Hele vores medarbejder team har også været involveret i processen med fælles workshops for at få deres bidrag til SPECIFIK´s DNA som de tegner i hverdagen – med SPECIFIK som servicevirksomhed. Vi har lavet SPECIFIK billeder med fælles fotooptagelse en hel dag kombineret med en fælles teamdag.  Vi bruger vores egne konsulenter på billederne.  Det er både troværdigt og skaber ejerskab og stolthed.

Fra start har vi fået en gennemarbejdet visuel køreplan for udviklingsarbejdet og hele rejsen. Et metro-kort som visuelt viste vejen og samtlige stop undervejs. Det har været trygt, godt og effektivt.

Helenes personlige stil og engagement gør at hun er en fantastisk katalysator for at skabe udvikling. Jeg har oplevet at Helene arbejder intuitivt og meget hurtigt har kunnet forstå min virksomhed og de kompleksiteter der er. Samtidig har Helene en mægtig værktøjskasse med værktøjer til forretningsudvikling med sammenhængskraft, som tvinger en virksomhedsejer som mig til, at tænke holistisk og i andre baner end vanligt og som hjælper med at skabe struktur og overblik. Det har været værdifuldt hele vejen rundt.

Kan kun medgive BRANDSTORM Helene Bak de bedste anbefalinger.

Om SPECIFIK:

SPECIFIK er en landsdækkende konsulentvirksomhed. Deres fokus er arbejdsmarkedet. De hjælper mennesker på vej i job og uddannelse til et godt arbejdsliv. De understøtter kommuners og virksomheders indsats i målet om at skabe selvforsørgelse i jobs med et godt arbejdsklima, som sikrer trivsel og forebygger arbejdsrelaterede sygdomme.

Udtalelse: 
Majbritt Chambers – SPINDERIHALLERNE

Helene har meget stor viden og erfaring med branding og forretningsudvikling. Kombineret med hendes gode forretningsforståelse, engagement og energi har det haft en stor værdi for vækst projektet Designandelen, og afgørende indflydelse på de resultater vi har opnået. Helene har sammen med teamet ydet designsparring og matchmaking for mere end 300 forskellige virksomheder, og gennem afholdelse af workshop, møder og foredrag, nået ud til mere end 3000 virksomheder. Hun har inspireret og hjulpet mere end 150 offentlige som private virksomheder i gang med at bruge design, både som metode til forretningsudvikling og formgivning. Helene var med i teamet som ekstern konsulent i 5 år, og vi omgiver os fortsat med hende, så snart lejligheden byder sig. Tak for din flotte indsats og resultater Helene.

Om Spinderihallerne:

Spinderihallerne og Kedelbygningen i Vejle er et af Danmarks største udviklings- og innovationsmiljøer, hvor kreative mikrovirksomheder, etablerede virksomheder, viden- og kulturinstitutioner og det offentlige mødes og skaber vækst og forretningsudvikling gennem netværk, samarbejde og brug af hinandens kompetencer.

Erik W

Udtalelse: 
Erik W. Pedersen 
ERIKW

Vilje, styrke, disciplin, indsigt, erfaring – og jeg kunne blive ved. Du, Helene, er super god til at finde udviklingspotentialet i min virksomhed, og på en måde som giver mersalg med det samme. Du har givet meget mere værdi på alle plan end jeg kunne forstille mig muligt på kort tid. Du har en personlighed som alle mine kunder og samarbejdspartnere bliver og er begejstret over. Jeg vil anbefale dig til alle der ønsker forandring-mersalg-elegant synlighed-presseomtale eller blot en proff. sparring, der gør en stor forskel.

Om Erik:

ERIKW har været verdensmester i motorcykel- og bilstunts 8 gange. Med baggrund i sin professionelle karriere og med 27 års erfaring i at udvikle mennesker, træner han i dag eliten og erhvervslivet i at se og dyrke det enkle menneskes potentiale.

Udtalelse: 
Kenneth R. Dahl – KUNTO

Samarbejdet med Helene Bak Hansen og BRANDSTORM har været præcis det, jeg som selvstændig stod og manglede. Min forretning var før vi gik i gang inde i en udvikling, hvor jeg ikke længere selv kunne gennemskue hvad det egentligt var jeg tilbød mine kunder. Efter to dage med Helene fik vi vendt hele min virksomhed på hovedet. Vi fik udarbejdet faste arbejdsgange og processer til at synliggøre overfor mig selv og mine kunder hvad jeg kan og hvorfor de skal vælge mig. Vi fik kigget på min prisstruktur og mine samarbejdspartnere, så jeg fik et bredere sortiment og nu kan tiltrække og håndtere meget større kunder end jeg kunne tidligere.
Alt i alt har mine workshops med Helene været helt fantastiske. På tidspunktet jeg besluttede mig for at prøve det, troede jeg ikke det kunne skabe så meget værdi. Det har virkelig været en vigtig brik for Kunto.dk´s fremtidige vækst!

Om KUNTO:

Kunto er et webbureau med base i hjertet af Horsens. De leverer holdbare hjemmesideløsninger med fokus på processen. Det, at samarbejdspartnere føler sig godt tilpas, er altafgørende. De skaber trygge rammer ved hjælp af unikke værktøjer og kortlagte processer, som er med til at sikre deres samarbejdspartnere en løsning, der lever op til både deres og fremtidens krav til en hjemmeside.

Erik gamrath

Udtalelse: 
Erik Gamrath – CAMPUS VEJLE

Helene leverer kreative, kompetente løsninger fra ide til implementering. Helene bringer sine egne og sit netværks kompetencer i spil. Prøv det, jeg er sikker på at et samarbejde med Helene vi skabe nye muligheder og omsætning i din virksomhed.

Om Campus Vejle:

Campus Vejle er en fusion mellem Vejle Handelsskole og VUC. De tilbyder undervisning til studerende og kursister. Det uanset hvem du er, og hvor du er i dit personlige uddannelsesforløb eller karriere.

Albert Einstein citat - BRANDSTORM

DESIGN SOM METODE TIL FORRETNINGSUDVIKLING! 

Book et uforpligtende møde og hør hvordan du kan UDVIKLE din forretning i trygge rammer med os

KONTAKT OS I DAG